Організували допомогу військовим
Повернутися

Сьогодні, 1 березня, відвідав Чернятинський, Могилів-Подільський, Ладижинський, Немирівський фахові коледжі Вінницького національного аграрного університету, а також приміщення і матеріально'технічну базу ВНАУ в с. Брацлав та с. Верхівка.

Під час розмови з представниками трудових колективів, студентами та керівництвом коледжів, вирішувались питання допомоги військовим, територіальній і місцевій самооборонам. Перевірили стан підготовлених гуртожитків для потреб обласної військової адміністрації, а також підвальних приміщень, пристосованих під бомбосховища.

Знайшли шляхи забезпечення ремонту списаної техніки на заміну поставленої по нарядах військкоматів, для забезпечення обробітку науково-дослідних земель.

Висловили щиру подяку студентам та батькам студентів коледжів та факультетів, науково-педагогічним і педагогічним працівникам за активну участь у виготовлені матеріалів для потреб армії: плетуть маскувальні сітки; будують блок-пости; несуть чергування на блок-постах; заготовляють мішки з піском, шини, готують їжу для військових та допомагають у виготовленні металевих шипів та їжаків; передали на потреби ЗСУ чотири вантажних автомобілі, зібрали і відправили гуманітарну допомогу на фронт, а також до військового госпіталю.

Особисто закупив і передав військовим пального (бензину і солярки) на суму 200 тис.грн., 8 вантажних та 1 легковий автомобіль, організував виготовлення м’ясних та круп'яних виробів для потреб ЗСУ та тероборони.