З Новим роком! З Різдвом Христовим!
Повернутися

Дорогі друзі, колеги, земляки!

Україна прожила складний і насичений подіями 2019 рік.
Ми маємо чимало успіхів і досягнень.
Вибори Президента та до Верховної Ради України продемонстрували небачену єдність українців у бажанні подолати корумповану попередню владу.
У році, що минає, вдалося повернути більшість полонених українців до рідної домівки.
Ми досягли багато успіхів на науковій ниві. Наші стартапи все впевненіше закріплюються на світових ринках.
Українські спортсмени здобули у 2019 році 19 історичних перемог, що змушує заговорити про Україну по-новому.
Але є й події, які викликають чимало тривог.
Суперечливі і невдалі реформи, які проводяться у турборежимі, негативно впливають на медичну і освітню галузі, оголошена децентралізація більше рухається у зворотньому напрямку, бачимо невдалі кроки у реформі судових і правоохоронних органів. Та найболючішим питанням залишається форсоване прийняття змін до законів у питанні відкриття ринку землі. На жаль, влада не висловлює бажання дослухатися до українських фермерів, науковців, експертів. Відкриття ринку землі без запобіжних чинників знищить не лише аграрну галузь і продовольчу безпеку країни, а й може призвести до втрати державності в цілому.
Продовжує зростати трудова міграція за кордон.
Ми закінчуємо рік зі значним спадом промислового виробництва.
Все це виклики, які ставить перед нами новий 2020 рік. Лише від нашої спільної позиції і злагодженої роботи залежить наскільки успішно ми їх подолаємо.
Я бажаю кожній українській родині миру і злагоди! Завзяття і наполегливості у досягненні цілей. Приємних сюрпризів, довгоочікуваних подарунків, дивовижних відкриттів. Нехай ці чудові світлі свята об'єднають Ваші родини за одним столом із єдиними мріями і бажаннями, принесуть Вашим родинам добро і достаток.
З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З повагою
Григорій Калетнік