З Днем працівників сільського господарства!
Повернутися

Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть щирі вітання із нагоди професійного свята!

Сільське господарство України залишається сьогодні основним бюджетоутворювачем і є локомотивом економіки України. Незважаючи на помилки у реформах та непрофесійне управління, аграрна галузь вистояла і продовжує показувати позитивну динаміку розвитку, частка аграрного сектору у структурі ВВП зросла із 7 до 20%. Такі досягнення – це результат трудолюбивості, віри, оптимізму та величезної відповідальності працівників сільського господарства.  

Сьогодення ставить нові серйозні виклики перед аграріями. Непродумане, форсоване впровадження ринку землі без відповідних запобіжників – може стати початком серйозного краху не лише галузі, а й країни в цілому. Держава має захистити, перш за все, громадянина України, українського фермера, а не надати можливість придбання землі іноземцям та олігархічним кланам. Лише спільна позиція і об’єднані зусилля селян, науковців, молоді та усіх, кому небайдужа доля країни, зможуть повернути цю реформу у правильне русло аби зберегти наше найбільше національне багатство.

Бажа. Вам терпіння і наснаги у нелегкій, але вирішальній боротьбі за долю агарної галузі, і долю України, щедрих Вам врожаїв, щастя і злагоди в кожну домівку, втілення задумів і сподівань!

З повагою –

Григорій Калетнік