Григорій Калетнік відвідав багатодітну родину на Оратівщині
Повернутися
Здавна відома істина, що родина – то невичерпне джерело наснаги, любові та батьківських обов’язків. Значення сім’ї неоціненне. Від охорони родинного вогнища, материнства, батьківського піклування вирішальною мірою залежить не тільки особисте благополуччя окремої людини чи сім’ї, а й життєва міць народу.
 
 
Підтримувати молоді сім‘ї, багатодітні родини, сприяти всебічному розвитку дітей, особливо у теперішній час, коли в країні загострюється демографічна криза, було, є і буде одним із моїх основних пріоритетів у роботі. 14 липня побував у с. Сабарівка, що на Оратівщині, відвідуючи багатодітну родину, яка вкотре звернулася до мене за допомогою. 
 
 
З цією родиною знайомий вже давно. Ще на початку 2012 року на моє ім’я, надійшло звернення від сім’ї Дробах (будинок родинного типу) щодо надання матеріальної допомоги для здійснення добудови декількох житлових кімнат їхньої оселі. Як результат – родина отримала матеріальну допомогу, завдячуючи якій, добудували декілька кімнат, здійснили там необхідні ремонтні роботи, закупили меблі. Тобто значно покращили житлові умови для дітлахів на певний період. 
 
 
Час минає, дітки ростуть, а родина Дробах збільшується – на сьогодні 14 діточок. Тому знову постає потреба у збільшенні житлової площі для розміщення дівчаток та хлопчиків. Залюбки поспілкувався з дітками, а з батьками, Анатолієм та Олесею, визначали наші першочергові плани щодо розбудови їхньої оселі, а також про можливість встановлення твердопаливного котла. Субсидії родина Дробах не отримала, а платити за газ за такими цінами не в змозі. Районна влада та діючий депутат у допомозі сім'ї відмовили. Звичайно, що не можу залишити цю родину наодинці зі своїми проблемами і обов'язково допоможу, разом ми їх обов'язково вирішимо!