Григорій Калетнік зустрівся із жителями Липовецького району
Повернутися
Свою депутатську діяльність завжди будував на спілкуванні з виборцями, бо саме так ти можеш нести відповідальність перед ними за прийняті рішення, розроблені законопроекти - для мене це ідеальний варіант взаємодії. Не виключенням є і передвиборчий період - іншого шляху, щоб почути проблеми людей і сприяти у їх вирішенні я не бачу. 
 
 


 
14-16 липня провів зустрічі у Липовецькому районі з жителями, керівниками громад та місцевих господарств сіл Нападівка, Попівка, Гордіївка, Вахнівка, Росоша, станція Липовець. Люди озвучили свої болючі проблеми, більшість із яких потребують негайного законодавчого вирішення - це і комунальні тарифи, особливо газ і електроенергія, і транспортне сполучення, недоступність елементарних ліків через високі ціни, закриття амбулаторій, низька купівельна спроможність населення. Не може далі продовжуватися ситуація, коли 5%, а це олігархи - не знають, куди діти гроші, а 60% - перебувають на межі виживання і їдуть за кордон, щоб якось утримати свою сім'ю. На межі виживання опинилися і пенсіонери, бо немає із чого формувати пенсійний фонд - працездатні громадяни за кордоном. Ми сьогодні напряму залежимо від того, чи дасть нам черговий транш Міжнародний валютний фонд, чи ні. Ми йдемо на поводу їхніх умов, вивозимо свої ліси, сировину і зовсім не дбаємо про розвиток власної економіки. Цьому має бути покладений край! Тому кожен депутат, який пройде у парламент, має нести повну відповідальність за свої дії і, особливо, за свої обіцянки, дані вибрцям. Не виконав за сто, двісті днів, чи за рік - геть! Відповідальність перед власним народом спонукатиме до дій, які направлені на розвиток національних інтересів, а не іноземних. 
 
 
 
 
 
Мені приємно, що люди дякують і згадують про ті добрі справи, які робилися постійно і не за рахунок бюджету, а з резервного фонду та власних коштів, про постійну увагу до людей. Для мене це найвища оцінка моєї діяльності.
 
 


 
У Нападівці із задоволенням привітав голову ветеранської організації Кравчука Василя Гавриловича, з яким маю гарну співпрацю, із 75-річним ювілеєм. Мої помічники відвідали багатодітну родину та 100-річну ювілярку у с. Гордіївка. Разом із громадами окреслили першочергові завдання, вирішення яких розпочинаємо разом.