Григорій Калетнік зустрівся із жителями Погребищенського району
Повернутися
12 липня Григорій Калетнік зустрівся з жителями Погребищенського району, зокрема, з працівниками районного дорожного управління, газового управління, на хлібоприймальному пункті, з жителями сіл Гопчиця, Павлівка, Черемошне, Степанки, Станилівка, Левківки та Сопина. 


 
 
 

Обговорили стан соціального-економічного розвитку та рівня життя і ефективність діяльності влади різних рівнів. Жителі територіальних громад із глибокою тривогою та болем скаржились на відсутність доріг, автобусного сполучення, медичного обслуговування, безпідставних штрафів та відключень газового постачання в будинки, високих тарифів, дороговизну ліків та інших товарів першої необхідності, байдужість депутатів обласного рівня та Верховної Ради.



 

Багато було індивідуальних звернень щодо надання допомоги в лікуванні, а також майнових та земельних спорів. Із особливою тривогою та надією люди задавали питання чи буде колись кінець військовим діям на сході країни та жалкували, що екс-президент разом із багаточисельною кількістю своїх депутатів у фракції БПП обманув їх, обіцявши закінчивши війну за тиждень, по-шахрайськи, отримавши їх голоса на президентських виборах. На жаль, змушені ми разом констатувати, що ці 5 років практично ніхто не мав діла до людей і не цікавився їхнім життям. Мешканці округу - і дорослі, і діти з приємністю згадували солодкі подарунки, які отримували раніше у передноворічні свята. Запевнив людей обов`язково вирішити їхні проблеми.