"Купальські гуляння" в Іллінцях
Повернутися

5 липня на березі річки Соб взяв участь в «Купальських гуляннях» в м. Іллінці. З міським головою Володимиром Ящуком розпочали благодійний забіг «Заради тебе» та ярмарок задля збору коштів на лікування Даринки Манятовської, на якому були присутні не лише іллінчани, а й гості міста з Липовецького району.



У програмі свята виступи творчих колективів Вінницького національного аграрного університету Дар’ї Погребняк та Павла Пазюка, міста та сіл об’єднаної громади, розважальне шоу від артистів театру пародій - вихованки студії естрадного співу Центру дитячої та юнацької творчості Юля Гончарук, Каріна та Ірина Баніт, ніжна й тендітна бандуристка Анастасія Тихонюк, маленькі зірочки, учасниці зразкового хореографічного колективу «Ілляночка» Іллінецької дитячої музичної школи та запрошені гості – лірична Анастасія Тихонюк з м.Липовець та інші.

Любителі смачненького мали можливість посмакувати різноманітними стравами, котрі готували підприємці міста та гості з Рівного, Чернівців, Закарпаття, придбати вироби народних умільців з Івано-Франківська. Прихильники духової музики насолодитись грою ансамблю «Ретро».
Панувала колоритна атмосфера, запальна музика і танці, смачні страви, купальське вогнище та гарний настрій.