Григорій Калетнік 27 червня взяв участь у випускному вечорі молодших бакалаврів Немирівського коледжу будівництва, економіки та дизайну ВНАУ
Повернутися
Григорій Калетнік 27 червня взяв участь у випускному вечорі молодших бакалаврів Немирівського коледжу будівництва, економіки та дизайну Вінницького національного аграрного університету, який відбувся у актовій залі будинку культури «Авангард». 


У цей святковий день 156 дипломованих техніків-будівельників, техніків-землевпорядників, молодших спеціалістів обліку і оподаткування; з фінансів, банківської вправи та страхування; з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності успішно завершили навчання та отримали дипломи державного зразка, 32 з яких - з відзнакою.


У залі панувала піднесена атмосфера, лунало багато посмішок і радості, щасливі очі студентів, їхніх батьків, вчителів, друзів.
Студенти молодших курсів та випускники коледжу подарували усім присутнім музичні вітання, танцювальні композиції, слова вдячності своїм батькам, вчителям, наставникам, керівництву коледжу та університету за створені умови для навчання і розвитку.




Ми в Немирівському коледжі першими в Україні проліцензували нові спеціальності та молодшого бакалавра у Міністерстві освіти і науки. Це є успіхом і перспективою розвитку коледжу. Якісний склад педагогічного колективу підсилили науковці, кандидати і доктора наук, доценти і професора з факультетів університету. Це можливо тільки тому, що коледж у структурі університету. 


Продовживши далі навчання у ВНАУ, ви зможете не лише здобувати якісну освіту, а й розвивати свої таланти у культурно-мистецькому житті, спорті, займатись науковою діяльністю, стажуватись закордоном. У нас діє школа молодого лідера, де студенти також мають можливість переймати досвід, дискутуючи з політиками високого державного рангу, Головами Верховної Ради, Комітетів, міністрами, депутатами.


"Сподіваюсь, що у наступні роки нам вдасться сформувати громадянське суспільство, яке буде контролювати всі обіцянки чиновників, аби прийшовши до влади від будь-якої партії вони не забували їх виконувати, бо люди прагнуть якісних змін та нових правил управління країною. 

 


Дорога університетська родино, хочу всім вам побажати міцного здоров`я, віри в нашу державу, ми маємо створити такі умови, щоб 10 мільйонів високопрофесійних, досвідчених і працьовитих наших заробітчан повернулись в Україну, щоб сім’ї були повноцінними і щоб ми нікуди не ходили, а бажанні європейські стандарти створили у себе, на своїй батьківській землі. А це можливо, коли ми не будемо виконували всі вказівки закордонних порадників та управителів, а будемо жити своїм розумом. Адже історія нашого славетного українського народу свідчить про те, що коли ми жили своїм розумом, то країна була квітучою. І якщо ви далі захочете здобувати освіту закордоном, то здобувайте, єдине що прошу - давайте повторимо історію і досвід Китаю - китайці роз’їзджаються по всьому світу, але не для того, щоб там залишитись, а здобути досвід і привезти його до своєї країни та примножити її здобутки. Бо вони розуміють, що ми потрібні у себе вдома, ми можемо поїхати тимчасово, але ще жодна людина не скаже, що поживши закордоном у прекрасних умовах, вона не страждає за своєю землею, піснями, танцями, звичаями, українською добротою, сусідською гостинністю. 
 


Тільки такий істинний патріотизм у серці і духовність, віра у Бога - призведуть нас до нації, яка має жити в економічно могутній країні. Бо іншої такої квітучої країни, як нашої, немає; такої землі іншої немає; такого потенціалу більше ніде немає; таких людей і талантів ніде у світі немає! Давайте вірити у істинний патріотизм, любов до рідної батьківської землі і тоді у нас все" буде добре!", - такими словами привітав Григорій Калетнік випускників коледжу та їх батьків.