З Днем Конституції України!
Повернутися


Шановні земляки!

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави та спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, ухвалила Основний Закон України — Конституцію, яка стала дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
Прийняття Конституції ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Конституція наголошує, що найвищою цінностю для держави є Людина, її життя та здоров'я, честь і гідність, недоторканність та безпека.
Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності буде основним пріоритетом для влади. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, покращенню життєвого рівня у кожній українській родині.
Від щирого серця зичу Вам міцного здоров'я, добра, суспільної злагоди, незламності духу та впевненості у щасливому майбутньому нашої держави.


З повагою -
Григорій Калетнік