З Днем фермера України!
Повернутися


Шановні колеги-фермери!

З нагоди свого професійного свята – Дня фермера України прийміть мої щирі вітання. Ми з вами добре знаємо, який непростий шлях становлення ви проходите. На жаль, вам довелося починати свій шлях в Україні виключно на ентузіазмі, ви і досі не маєте належної підтримки від держави, як тим можуть похвалитися фермери з Європи. Досить часто ви починали не маючи належного фінансового забезпечення, за відсутності банківських кредитів під 3-5 % як у Європі, без відповідної техніки, але не опустили рук, бо ваше покликання – плекати землю.
Незважаючи ні на що, ви не втратили інтересу до своєї справи, саме ви знаєте ціну щоденної праці, і щиро любите свою батьківську землю. Вам не звикати до труднощів. Але ваша єдність, одностайність і наполегливість захоплює, ви приклад для наслідування.
Будучи народним депутатом України 4-ох скликань, головою Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, я всі свої зусилля завжди спрямовував на збереження нашого основного ресурсу – української землі, на закріплення права виключно українських громадян володіти землею. 
Тож, шановні фермери, у цей святковий день бажаю вам невичерпної енергії, наснаги, мудрих рішень, перемог, миру, щоб нормативно-правова база гарантувала вашу діяльність, безпеку від рейдерських захоплень та незаконного втручання фіскальних і правоохоронних органів та стояла на захисті ваших прав і інтересів. Достатку і благополуччя вашим сім’ям, добрих засівів та щедрих врожаїв. 
Нехай ваша свята праця буде вдячною, приносить шану і повагу від людей та слугує на благо розвитку України!

З повагою 
Григорій Калетнік