Зі святом Святої Трійці!
Повернутися


Шановні земляки!

Сьогодні Україна святкує одне з найважливіших православних свят – Трійцю, яке ще називають зішестя Святого Духа. Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинствi: Бога-Отця, Бога-Сина i Святого Духа. На свято прийнято прикрашати храми й власні домівки зеленню – ароматною лепехою, липою, квітами, духмяним полином, віттям дерев, татарським зіллям.
Під час богослужіння вірні також стоять у церкві з квітами у руках, висловлюючи тим самим радість і вдячність Богові за духовне життя. Квіти та зелень – символ життя – є свідченням визнання та прославлення життєдайної сили Животворчого Духа.
Тож хай у цей світлий гарний день зміцняться всі ваші надії на гідне майбутнє, процвітання та душевного просвітління усьому нашому народу, миру, спокою і Божої благодаті. Нехай серця наші наповнюються добром та любов’ю до ближніх, а Боже благословення допоможе втілити у життя найкращі замисли, щоб усі ми жили у розквітаючій, незалежній, вільній Україні. Нехай залишається у минулому все погане, а віра в дива допомагає впевнено йти вперед на шляху до розбудови нашої країни! Нехай Бог всім допомагає, оберігає від негараздів і обдаровує здоров'ям! А у ваших оселях буде якомога більше радості, тепла, затишку та світла! Душевного вам просвітлення та взаєморозуміння!
З повагою - Григорій Калетнік