Вітаю з Днем Незалежності України!
Повернутися

Шановні колеги та студенти!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлого всенародного свята – Дня Незалежності України!

Безумовно, 27 років незалежності стали для всіх нас випробовуванням на зрілість, терпіння, толерантність, здатність приймати рішення.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас і від обраної нами влади залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки. Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян сумлінною працею зміцнити силу і славу Батьківщини.

Нехай ваші серця наповнюються гордістю за нашу рідну землю, за нашу історію, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Щиро бажаю вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, достатку, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради розвитку незалежної України, добробуту її народу. Нехай свято Незалежності свіжим серпневим ароматом хліба принесе у ваші домівки щастя і добро, злагоду і згуртованість, мир і любов!

З повагою 

Григорій Калетнік