15 липня жителька села Саражинець, Погребищенського району, Кирилюк Фросина Григорівна відзначила свій дев’яностолітній ювілей
Повернутися

http://kaletnik.com.ua/img/IMG_2350-1.jpg15 липня жителька села Саражинець, Погребищенського району, Кирилюк Фросина Григорівна відзначила свій дев’яностолітній ювілей, тут вона народилася, виросла, тут пережила усі життєві випробування. За плечима ювілярки непрості роки тяжкої праці, розруха, лихоліття голоду і жорстокої війни. Ще з малечку розпочала свою трудову діяльність, працювала на фермі та у рільничій бригаді місцевого колгоспу. Жінка гідно пережила усі виклики долі та попри свій поважний вік ювілярка зберегла доброту й любов до життя.

Разом із чоловіком виростили і виховали трьох доньок, наділили їх своєю безмежною ласкою і любов’ю, що сторицею повернулися до них. Мають п’ять онуків, вісім правнуків та два праправнуки, які сьогодні допомагають та піклуються про стареньких, зігрівають їх любов’ю і теплом. Разом із чоловіком вони йдуть по життю, збудували власну хату, поставили на ноги дітей. Незважаючи на пережите, Фросина Григорівна продовжує радіти життю у теплому родинному колі.

У цей святковий день до оселі ювілярки завітали помічники народного депутата України Григорія Миколайовича Калетніка, щоб висловили щиру шану силі духу, з якою ювілярка пережили чимало життєвих випробувань та побажати їй міцного здоров’я та довгих років життя. Вручили їй квіти та подарунок, за що вона зі сльозами на очах щиро дякувала за привітання, та бажала народному депутату міцного здоров’я, всіх життєвих гараздів та Божого благословення.

http://kaletnik.com.ua/img/IMG_2345-1.jpg