6 червня з нагоди Дня журналіста помічник народного депутата України Григорія Калетніка привітав майстрів пера і слова місцевого видання – районної газети «Прибузькі новини»
Повернутися
http://www.kaletnik.com.ua/img/Изображение 034-1.jpg                                          Привітали з Днем журналіста

6 червня з нагоди Дня журналіста помічник народного депутата України Григорія Калетніка привітав майстрів пера і слова місцевого видання – районної газети «Прибузькі новини» та колектив редакції районного радіомовлення з їх професійним святом.
Це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюючись у вирій подій, першими дізнаватися про їхній перебіг і створювати об’єктивну картину нашого буття. Не буде перебільшенням сказати, що саме життєва важливість вашої професії є невід’ємною частиною становлення громадянського суспільства в Україні.
Завдяки вам читачі, оперативно отримують об’єктивну та виважену інформацію, ваша діяльність допомагає людям відчути власну причетність до процесів, що відбуваються в районі та Україні.
Побажав невичерпної енергії задля втілення у життя творчих задумів, планів і мрій, щоб ваша робота ніколи не перетворювалась на рутинне ремесло і завжди супроводжувалась творчими злетами, пошуками та знахідками. Нехай не зраджує Вас удача і творче натхнення!