У дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань!
Повернутися

http://www.kaletnik.com.ua/img/ДітиОратів5-1.JPGУ дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, розумними та щасливими, досягали успіху і збувалися їхні мрії, прославляли свої родини і рідний край. Саме тому, значну увагу у своїй діяльності приділяє вихованню підростаючого покоління, забезпечує їм належні умови для навчання та розвитку, народний депутат України Григорій Миколайович Калетнік.

Вже декілька років поспіль, одним із пріоритетних завдань є зміцнення матеріально–технічної бази освітянських закладів. Саме завдячуючи нардепу понад двадцяти шкіл, чотири дитячих садочки Оратівського району комп’ютеризовано, у Скальській, Кожанській, Медівській загальноосвітніх школах обладнані комп’терні класи, Скоморошківську загальноосвітню школу забезпечено мультимедійним обладнанням.

Як приклад, дотримання обіцянки даної при особистих зустрічах Г.Калетніка з виборцями, почали заміну вікон на енергозберігаючі у Якимівській та Великоростівській загальноосвітніх школах, а для Кошланської школи придбано електроплиту для учнівської їдальні. Великоростівська школа отримала в подарунок меблі для першого класу. Оратівський дитячий садочок "Сонечко" отримав у подарунок килим у музичну залу.

Продовжуються започатковані вже багато років поспіль акції "Новорічний подарунок кожній дитині" та вітання першокласників до Дня знань.

Щороку, в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Традиційно в цей день усіх дітей вітають від імені народного депутата України Г.Калетніка його помічники. Не виключенням став і 2014 рік. Напередодні свята двадцять садочків району отримали в подарунок комплекти дитячої літератури, виданої за сприяння Григорія Миколайовича, які стали справжнім корисним подарунком для малечі. Адже, як відомо, найкращий подарунок це книги! Саме книги допомагають у вихованні підростаючого покоління, роблять їх чеснішими, добрішими один до одного, вчать, як любити навколишній світ, працю та поважати працю інших. Що так важливо, особливо у теперішній час.

А ще, помічники депутата разом із вітанням намагалися просто донести до малюків кілька простих думок: світ не такий вже й поганий, у ньому є радість і місце веселощам, а справедливість завжди восторжествує. Ми намагаємося сказати, що дітям готові допомагати не тільки їх батьки, але й інші люди, і доброта зустрічається не тільки в казках!

http://www.kaletnik.com.ua/img/ДітиОратів1-1.JPG

http://www.kaletnik.com.ua/img/ДітиОратів2-1.JPG

http://www.kaletnik.com.ua/img/ДітиОратів3-1.JPG

http://www.kaletnik.com.ua/img/ДітиОратів-1.JPG