Цими весняними травневими днями святкувала 90-річний свій ювілей жителька с. Спичинці Погребищенського району Рохманчук Любов Дмитрівна
Повернутися

http://kaletnik.com.ua/img/Романчук 90-річчя-1.jpgЦими весняними травневими днями святкувала 90-річний свій ювілей жителька с. Спичинці Погребищенського району Рохманчук Любов Дмитрівна. В цей святковий день в її оселі зібралася вся велика і дружна сім’я Рохманчуків. Також вшанувати ювілярку, її поважний вік прибули помічники народного депутата України Григорія Миколайовича Калетніка, побажали їй міцного здоров’я, щастя і довголіття, родинного затишку і благополуччя, любові рідних та близьких, добра і земних щедрот.

Дуже зворушливу розповідь про своє нелегке життя розповіла іменинниця. Народилася Любов Дмитрівна в с. Васильківці, закінчила чотири класи сільської школи, а потім, ще зовсім дитиною, пішла працювати в місцевий колгосп на різні роботи та ще й вдома доводилось працювати не покладаючи рук. Пережила важкі роки голодомору і війни, під час війни врятувала життя радянському солдату. Загартовану з малечку, вродливу, працьовиту, енергійну не зламала важка робота, ось саме за цими якостями оцінив і полюбив її чоловік Михайло, який на даний час пішов у майбуття. Разом вони виростили чотирьох дітей, мають 7 онуків та 7 правнуків, яким Любов Дмитрівна радіє і дякує за їхню увагу і турботу, якою вони обдаровують її щодня.