Квітучим сонячним травневим днем у мальовничому селі Сабарівка, що в Оратівському районі, зібралася велика родина Нестеренків, щоб відсвяткувати 90-річний ювілей мами, бабусі, прабабусі Олени Прокопівни Нестеренко.
Повернутися

http://kaletnik.com.ua/img/фото Оратів1.jpgКвітучим сонячним травневим днем у мальовничому селі Сабарівка, що в Оратівському районі, зібралася велика родина Нестеренків, щоб відсвяткувати 90-річний ювілей мами, бабусі, прабабусі Олени Прокопівни Нестеренко. Нелегке життя за плечима у ювілярки: голодомор, поневолення у фашистській Німеччині, довгоочікувана Перемога тодішніх радянських військ та повернення в рідне село. Далі доля повела на Донбас, де й зустріла Олена Прокопівна свою другу половинку – Корнія Олексійовича. Після одруження молодята переїхали до родичів чоловіка на Житомирщину. А серце щеміло та рвалося до рідної домівки… Переконала чоловіка та переїхали жити до Сабарівки. Побудували новий будинок, народили та виховали разом трьох синів та трьох донечок. Ніколи не цурались будь-якої роботи. Були гарним прикладом родинних стосунків для дітей та й односельців.

Сьогодні два сини проживають у далекому Сургуті, проте знаходять час аби навідатися до неньки, доньки – мешкають у Шахтарську, а син Іван з родиною став для мами найближчою підтримкою, опорою, розрадою. Весело та гамірно в подвір’ї бабусі Олени її вітають майже усі жителі села.

Не обминув увагою дану подію і народний депутат Верховної Ради України Григорій Миколайович Калетнік, за його дорученням вітали з поважним ювілеєм іменинницю та вручили пам’ятний подарунок.