Багато гарних та талановитих людей проживає на Оратівській землі. Однією з таких є Ольга Анатоліївна Цаплюк – чарівна молода жінка, яка відсвяткувала свій славний 50-літній ювілей.
Повернутися

http://www.kaletnik.com.ua/img/цаплюк-2.jpgЖиття кожної людини незбагненне і неповторне, адже людина йде шляхом, який визначив їй Всевишній. І коли її дії у злагоді із душевними помислами, то шлях цей довгий і широкий. Така людина веде за собою однодумців, бо її власне осяйне життя стає взірцем для інших. Багато гарних та талановитих людей проживає на Оратівській землі. Однією з таких є Ольга Анатоліївна Цаплюк – чарівна молода жінка, яка відсвяткувала свій славний 50-літній ювілей.

Понад два десятиліття тому вона приїхала з далекого російського міста Благовещенск та розпочала свою трудову діяльність викладачем по класу фортепіано в Оратівській музичній школі.

Ольга Аналоліївна закохана в свою справу, енергійна, працелюбна. Саме завдяки їй, у стінах навчального закладу, панує особлива атмосфера та аура. Роки злетіли як один день. За плечима численна кількість учнів, яким Ольга Анатоліївна зуміла привити любов до музичного мистецтва, дехто з яких пішов шляхом вчительки. Сьогодні Ольга Анатоліївна є учасницею хорового колективу дитячої музичної школи, аматорського гурту «Святковий», також організовує своїх вихованців у творчі колективи, тріо, дуети, що є учасниками районних обласних та міжрегіональних фестивалів. Завдяки її творчому підходу, в співі її вихованців поєднуються українські, національні чесноти і традиції, європейські мотиви.

З цієї гарної нагоди, 23 травня 2014 року з вітальним словом завітали до іменинниці помічники народного депутата Григорія Миколайовича Калетніка висловивши слова вітань, найщиріших побажань міцного здоров’я, жіночого щастя, Божого благословення в усіх справах шани та поваги: «Нехай з кожним роком розквітає Ваша майстерність та розкриваються нові грані педагічного таланту, шановна імениннице.»