Щирі вітання з ювілейним днем народження та побажання міцного здоров'я, невичерпної енергії, радості, добра і благополуччя приймала від родини жителька с. Степанки Лановенко Марія Пилипівна
Повернутися
http://www.kaletnik.com.ua/img/Фото0120.jpg Нещодавно щирі вітання з ювілейним днем народження та побажання міцного здоров'я, невичерпної енергії, радості, добра і благополуччя приймала від родини жителька с. Степанки Лановенко Марія Пилипівна. Також у день свого 90-річчя ювілярка отримала вітання, квіти і подарунок від народного депутата України Григорія Миколайовича Калетніка.
Важка доля випала на життєвому шляху Марії Пилипівни - під час Великої Вітчизняної війни була вивезена окупантами до Німеччини, працювати на паперовій фабриці. Не може без сліз на очах згадувати про важкі три роки каторжних робіт на ненависного ворога, проте її ніколи не покидали думки про рідний край, родину, друзів, і як з нетерпінням чекала вона того дня, коли захисники Вітчизни розгромлять армії загарбника і визволять її та інших полонених. Після визволення повернулася в рідне село Степанки, одружилася з Іваном Павловичем, учасником ВВв, разом з ним виростили доньку, мають 2 онуків та правнучку. Все своє життя працювала, не покладаючи рук, у рільничій бригаді місцевого колгоспу.
Марія Пилипівна вдячна усім, хто привітав її з 90-річчям, а особливо народному депутату Григорію Калетніку, який завжди пам'ятає про літніх людей, відгукується на їхні потреби та піклується про них.