Нещодавно щирі вітання з ювілейним днем народження та побажання міцного здоров'я приймала від членів великої родини жителька с. Іваньки Погребищенського району Тесля Килина Хомівна.
Повернутися

Нещодавно щирі вітання з ювілейним днем народження та побажання міцного здоров'я, невичерпної енергії, радості, добра і благополуччя приймала від членів великої родини жителька с. Іваньки Погребищенського району Тесля Килина Хомівна. Також у день свого 93-річчя ювілярка отримала вітання та подарунки від народного депутата України Григорія Калетніка, які вручили його помічники.

Життєвий шлях Килини Хомівни був нелегким та тернистим. У 1940 році вийшла заміж, а в 1941 році, будучи вагітною, залишилась одна, адже чоловік пішов на фронт захищати Батьківщину від німецьких окупантів, більше подружжя так і не зустрілись одне з одним - чоловік назавжди залишився на полі бою не побачивши бодай один раз своєї доньки.

Важко було Килині Хомівні всі роки життя, адже довелося самій виховувати та ставити на ноги доньку, нелегкою працею заробляла на шматок хліба в рільничій бригаді місцевого колгоспу. Але на даний час пишається тим, що виховала доньку і від неї має двох онуків, двох правнуків та двох праправнуків. Килина Хомівна вдячна усім, хто привітав її з 93-річчям, а особливо народному депутату України Калетніку Г.М., який завжди пам'ятає про літніх людей, відгукується на їхні потреби та допомагає.