Нещодавно жителька с. Юнашки Погребищенського району Катерина Андріївна Дерегуз відсвяткувала свій 90-літній ювілей.
Повернутися
Нещодавно жителька с. Юнашки Погребищенського району Катерина Андріївна Дерегуз відсвяткувала свій 90-літній ювілей. Вона пережила страшні роки Голодомору, доводилося їсти хліб з кропиви та глоду. Під час Великої Вітчизняної війни була забрана окупантами до Німеччини на каторжні роботи. У мирний час, коли повернулася Катерина Андріївна з окупації до рідної оселі, працювала на молотарці, подавала снопи, потім різноробочою у рільничій бригаді колгоспу аж до виходу на пенсію. За своє життя жінка народила та виховала трьох дітей, два сина та доньку. На даний час вже має двох онуків, які часто навідуються та допомагають бабусі по домогосподарству.


Рідні розповідають про Катерину Андріївну як про добру і порядну людину, двері в оселю якої завжди відчинені для гостей. І сьогодні бабуся з нетерпінням чекає своїх рідних на свято.

Від народного депутата України Калетніка Григорія Миколайовича привітали ювілярку його помічники та вручили вітальну листівку і подарунок. Щирі й теплі вітальні слова були адресовані іменинниці від усіх присутніх.