Помічники народного депутата України Григорія Калетніка привітали Надію Олександрівну Кулеша із села Чернявка, що на Оратівщині із дев'яносторічним ювілеєм.
Повернутися
Сьогодні святкування дня народження настільки тісно увійшло в наше життя, що в світі назбирається не так уже й багато людей, які з тих чи інших причин не відзначають цю дату. Особливо приємно відзначати ювілейні дати гарних та поважних людей, яким виповнилося …90 РОКІВ!


90 років - прожитих, пережитих, сумних та веселих, вдалих та не дуже залишила позаду Надія Олександрівна Кулеша із села Чернявка, що на Оратівщині.

Народилася в прекрасну весняну днину – 20 березня. Все своє життя прожила в рідному селі Чернявка. Тут ще дівчам ходила з мамою на роботу до колгоспу, тут пережила страшні роки голодомору, тут разом із своїм первістком-синочком не діждалася з війни чоловіка. Долею судилося вийти заміж вдруге. Разом із чоловіком працювали у колгоспі, збудували дім, виростили семеро дітей.

Сьогодні Надію Олександрівну вітає її "невеличка родина" - це 65 найближчих і найрідніших людей – п'ятеро дітей, 18 внуків та 16 правнуків, праправнук, невістки та зяті, свати та сусіди. Пишається своєю родиною ювілярка. По-материнськи радіє за кожного з них. Молиться за їх здоров'я та гарну долю. А вони у відповідь віншують свою мамусю та бабусю. Адже в свої 90 років бабуся Надя ще й по господарству допомагає!!! А її смаколики відомі не тільки рідним, а й усій Чернявці, у свій час була знаною кухаркою.

З гарним настроєм зустрічали гостей - помічників народного депутата України Григорія Калетніка, які звернулися до ювілярки з теплими словами вдячності, щирими вітаннями, побажаннями та подарунками.