Здавна відомо, що родина – то невичерпне джерело наснаги, любові та батьківських обов'язків.
Повернутися

Здавна відомо, що родина – то невичерпне джерело наснаги, любові та батьківських обов'язків. І кожна сім’я докладає зусиль, аби не всохло родове дерево, бо недарма у народі кажуть: «Без роду немає народу».

Значення сім’ї неоціненне. Від охорони родинного вогнища, материнства, батьківства вирішальною мірою залежить не тільки особисте благополуччя окремої людини, а й життєва міць народу, України.

Родина – то святий вузол, котрим сполучаються люди в суспільстві, то є життєвий осередок, що плекає найвищу цінність – цвіт нації – дітей, аби кожен батько, кожна мати мали можливість повторити себе у своїх нащадках.

Підтримувати молоді сім'ї, багатодітні родини, сприяти всебічному розвитку дітей, особливо у теперішній час, коли в країні загостюється демографічна криза, є одним із основних завдань народного депутата України Григорія Миколайовича Калетніка. З цією метою у нас у районі традиційно із року в рік проводяться акції, які підтримані жителями району. Це насамперед, новорічно–різдвяна акція «Подарунок кожній дитині», під час якої кожна дитина отримала привітання та новорічні подарунки. Вереснева акція до Дня знань включає в себе зміцнення матеріально–технічної бази освітянських закладів – комп'ютеризація шкіл, заміна вікон на енергозберігаючі, придбанні спеціального шкільного обладнання, ну і, звичайно, особлива увага приділяється учням, які йдуть до першого класу. Протягом останніх двох років значна увага була приділена багатодітним родинам. Надана чимала кількість адресної допомоги, діти та батьки із таких сімей отримують подарунки до багатьох свят.

З початку 2014 року започаткована акція, спрямована на підтримку молодих батьків, у яких народилися діти. За дорученням народного депутата з нового року відвідуються сім'ї, у яких народилися діти. Тепло та зворушливо приймали привітання та подарунки батьки новонароджених дітей із села Угарове (Баштанний Р., Філіпчук Г.), з Осичної (Волинець Л.Д.), з Рожични (Комарівська Я.), Чернявки (Лелюк Н.), Кожанки (Федорук М).