Відсвяткував своє 93-річчя Носик Архип Степанович, учасник бойових дій, житель селища Погребище Перше.
Повернутися

Відсвяткував своє 93-річчя Носик Архип Степанович, учасник бойових дій, житель селища Погребище Перше. Нелегка доля випала на його життєвому шляху. Довелося працювати з раннього дитинства, призваний до лав Радянської армії в 1940 році, де був водієм авіабази по обслуговуванню аеродромів, як на рідній землі, так і на інших, а саме: Австрії, Польщі, Румунії та Чехословаччині. Тут і зустрів початок Великої Вітчизняної війни, де йому довелося підвозити пальне для бомбардувальників, винищувачів та інших транспортних засобів аеродрому. Завжди з нетерпінням та хвилюванням чекав на успішне повернення товаришів з повітряних боїв, хоча вони і не завжди поверталися назад, і сам він був двічі поранений, проте, після виписки з госпіталю, знову повертався в рідну військову частину, щоб знову допомагати своїм побратимам в боротьбі з ворогом, за що й був нагороджений багатьма медалями.

Після завершення війни працював водієм в Погребищенській автоколоні та оглядачем вагонів Погребищенської залізнодорожньої станції. Разом з дружиною, яка нині пішла в вічність, виховали трьох доньок, мають 7-х онуків та 11-х правнуків, які часто навідуються до рідної оселі, із захопленням слухають дідусеві розповіді.

Також відсвяткувала своє 92-річчя Навроцька Анастасія Кіндратівна, жителька м. Погребище.

У цей святковий день до ювілярів з квітами та подарунками завітали помічники народного депутата України Григорія Калетніка. Від його імені побажали ювілярам міцного здоров’я, щастя і довголіття, родинного затишку і благополуччя, любові рідних та близьких, добра і земних щедрот. Щирі слова вдячності висловили ювіляри народному депутату й побажали йому щастя, міцного здоров’я, успіхів у законотворчій діяльності, завжди захищати інтереси й не тільки своїх виборців.