80-ий День народження відзначила жителька села Шабельня Ковальська Валентина Григорівна.
Повернутися
80-ий День народження відзначила жителька села Шабельня Ковальська Валентина Григорівна. Поважають і шанують цю жінку у селі, бо саме вона була багато років хранителькою храму вікової мудрості, прищеплювала любов до книги, до читання.


Народилась Валентина Григорівна у селі Іванівка Дашівського району. Трудову діяльність розпочала старшою піонервожатою в Дашівській школі, працювала вчителем продовженого дня в Шабелянській школі, а згодом майже 20 років – бібліотекарем в Шабелянській сільській бібліотеці.

Разом з чоловіком виховала четверо дітей. Усі вони стали гарними людьми: сини – військові, донька – учитель. Має десять онуків та п’ять правнуків.

Тож у цей святковий день наповнились оселя іменинниці сердечними словами вітань та щирими побажаннями найріднішій матусі, бабусі, прабабусі.

Долучилися до усіх вітань і помічники народного депутата України Григорія Калетніка. Від імені Григорія Миколайовича побажали Валентині Григорівні міцного здоров’я, щастя, радості від кожного прожитого дня, довголіття та вручили пам’ятний подарунок.