8 лютого 2014 року в колі дружної великої родини поважний столітній ювілей відзначила жителька міста Іллінці Міщенко Ганна Сидорівна.
Повернутися

8 лютого 2014 року в колі дружної великої родини поважний столітній ювілей відзначила жителька міста Іллінці Міщенко Ганна Сидорівна. З нагоди славного ювілею довгожительку привітали помічники народного депутата України Григорія Калетніка. Передали квіти, подарунок від народного обранця та щирі побажання міцного здоров'я, родинної злагоди та затишку, любові від найближчих, найдорожчих людей, а усім рідним Ганни Сидорівни – у здоров’ї та при силі дожити, як і ювілярка, до ста років.


Усе своє життя Ганна Сидорівна прожила в рідних Іллінцях. Народилася в селі Варварівка, яке згодом і злилося з містечком. Закінчила два класи сільської школи. Довгий час працювала завідувачкою Варварівського дитячого садочка, виховала, виняньчила не одне покоління діток, батьки яких працювали в колгоспі. Знає вона не зі слів, і яка важка праця на колгоспній ниві, адже згодом працювала різноробочою в колгоспі імені Шевченка.

Доля приготувала їй непрості випробування. Сама підняла на ноги і виховала трійко діток - двоє синів та доньку. Пережила важку втрату - поховала одного з синів.

На схилі літ Ганна Сидорівна живе з дочкою Надією, яка опікується старенькою. Дарують радість життя бабусі 9 онуків, 11 правнуків та 4 праправнуків. Тож вона завжди оточена увагою і турботою своїх близьких.

І хоча роки вдаються взнаки - Ганна Сидорівна погано бачить, вже зовсім нічого не чує, не слухаються стареньку ноги, та напис на вітальній листівці «З днем народження» вона прочитала й сердечно дякувала за вітання і подарунки.