4 лютого 2014 року Григорій Калетнік надіслав вітання до Дня народження голові ветеранської організації Скитецької територіальної громади Степану Андрощуку
Повернутися
4 лютого 2014 року Григорій Калетнік надіслав вітання до Дня народження голові ветеранської організації Скитецької територіальної громади Степану Андрощуку 

Серед багатьох якостей, якими наділена людина, однаковою мірою важливими є здатності пам’ятати і мати бажання цінувати іншу людину.

Такими позитивами наділений народний депутат України Григорій Калетнік. Він і відрядив своїх помічників до Скитецької територіальної громади аби привітати із Днем народження Степана Васильовича Андрощука, голову ветеранської організації та висловити слова щирої вдячності за громадську діяльність.

Вже багато років поспіль Степан Васильович обіймає посаду громадського діяча та у своїй роботі керується простими правилами – твори добро іншому і воно сторицею поверне у твій дім. Саме голова ветеранської організації Скитецької територіальної громади вважає, що добро – це провідник людини в житті, а можливо для когось «світло в кінці тунелю». І чим більше його у світі, тим досконалішим, цивілізованішим стає людство.

Любити людство набагато легше, ніж конкретну людину. І як каже Степан Васильович: «прикладів добрих вчинків до людей зі сторони Григорія Миколайовича Калетніка безліч, у нього можна повчитися цим світлим істинам, і я теж намагаюсь завжди бути там де це потрібно, у тому місці де мене чекають, і у той час, щоб встигнути подати руку допомоги».

Ось за таку вкрай потрібну роботу – соціальний захист старійшин навколишніх сіл, цю поважну особистість у громаді Степана Васильовича Андрощука, помічники народного обранця вітали зі святом та бажали міцного здоров’я і добробуту та щоб невичерпна енергія і надалі була джерелом натхнення для життєвого успіху.